Buku Mengenai Turki..

 pbook

Salam,        

 Lama plak tak update this blog. Bila dah buat blog, jadi satu t/jwb plak nak update blog ni. Anyway, luruskan niat knp blog ni dibuat….smg Allah mengiranya sebagai salah satu amal kebajikan…sesape yg terjengah kat blog saya ni, ada satu buku la yang nak saya promot untuk di baca bagi yg ingin menambahkan pengetahuan mengenai TURKI. Buku ni bertajuk “TURKI: NEGARA DUA WAJAH; Pengkhianatan Ataturk Terhadap Dunia Islam” karangan Dr. Abdullah Azzam. Buku ni murah je RM13. Last week, my hubby beli kat kedai buku Marwilis di PKNS Shah Alam. Rasanya buku ni tak susah kot nak dapatkan. Tapi yg pastinya baru je release.

sedikit petikan dr buku di atas:-

Ternyata Erdogan tidak lagi segan dan malu mengutip sampah di jalan raya Istanbul, matanya tidak boleh melihat sampah-sampah berselerakan di kota ini, kala beliau jadi Datuk Bandar kota ini, begitu juga tangan-tangan AK yang lain, akhirnya rakyat Turki melihat dengan terharu dan memutuskan inilah pemimpin tauladan, walaupun Parti AK tidak menonjolkan islamnya.”

P/S: Buku terbitan Alam Raya Enterprise

One response to this post.

  1. Alhamdulillah…Erdogan adalah model “pemimpin dan pendakwah berjiwa rakyat”

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: